2018 m. birželio 13 d., trečiadienis

Vampires (1998)

Guilty pleasure. Nuo pirmųjų kadrų matosi- skriptas parašytas lyg aštuonmečio,  kiek padedamas Johno Carpenterio. Paskutinis sąlyginai normalus jo režisuotas filmas; "Halloween", "The Thing" šlovė- seniai praeity. Keista, jam tebuvo 50 metų, kai statė Vampyrus, kur tasai tamsus polėkis išgaravo? Linksma stebėti į nepavydėtiną situaciją pastatytą James Woods. Povyza tarytum sako: į kokį čia bliat šūdą įsivėliau; dėjau skersą, kaip išeis, taip bus gerai, per daug nesistengsiu. Tačiau ką reiškia geras aktorius kakutiškam filme- išvelka valandą keturiasdešimt minučių nonsenso, iš serijos taip blogai, kad net gerai. Vampyrų medžiotojas Jack Crow ir jo šutvė užtinka išperų lizdelį, neblogai pasidarbuoja, nors neranda vado. Po to seka smagus afterpartis su negražiom  kekšėm, bet  daug alkoholio. Vyrai nusitašo, ir tampa puikiu grobiu atskridusiam gotų mastermaindui, tfu, vampyrų vierchui Valekui. Komiškas personažas, klykiau iš juoko, kai kekšei kažkur palei kirkšnį įkando, kinky bastard :D Nesinori čia išspoilinti visko, bet daug dalykų, kurių nepamatysi kasdien- kunigui šikna išspardoma, skerdynės vienuolyne, kaip prisidegint žaizdą kakle, blyn, kakle:D
Regarding when Anthony Montoya (Daniel Baldwin's character) fires a short burst through the sub machine-gun and then uses the barrel to cauterize his neck wounds; there's no way such a short burst would produce the kind of heat needed to cauterize a wound like that.
Čia tų klaidų ir daugiau, jomajo, ai bet nesigilinkim, ne pasmerkt norėjau. Prisijuokiau, ir ačiū už tai. Beveik viskas, kas vyksta dykrų apsupty: vien kaktusai, smėlis, ir vienišos degalinės, pavergia mano širdį. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą