2011 m. vasario 15 d., antradienis

The People vs. Larry Flynt (1996)

Pradėjau Harrelsonu, tai važiuojam toliau, prisiminiau kitą afigieną filmą apie žodžio laisvę, didelius pinigus ir mažai laimės. Courteney Love pasirodo tinkamoje vietoje, neiįsivaizduoju, kas būtų geriau atlikęs šį vaidmenį- juk ji vaidino save!
Laris Flintas, skandalingasis pornožurnalo Hustler leidėjas, nebijo nieko: spjauna ant moralės normų ir nepripažįsta jokių tabu. Tai atneša jam milijonus ir masinę teisuolių neapykantą. Tad nenuostabu, kad vieną dieną pasikėsinama į jo gyvybę, kulka nepribaigia, bet gyvenimą kaip reikiant apkartina, Laris lieka paraližuotas ir niekada nebevaikščios. Manėt, jis dabar nurims ir pasiduos? Nė velnio- tampomas po teismus ir skęstantis po kaltinimų kruša, grimzdantis į nevltį dėl mirštančios žmonos, herojus pradeda nelengvą kovą dėl žodžio laisvės. Jam padeda jaunas, bet atkaklus advokatas (nuostabusis Edvardas Nortonas).
Harrelsono chrarizma trykšta kaip geizeris: neapykanta, neviltis ir užsispyrimas kautis dėl paskutinio jam likusio- visagalio žodžio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą