2011 m. balandžio 25 d., pirmadienis

Before Sunrise (1995)

Can the greatest romance of your life last only one night? . Pasiklioviau draugės nuomone, pažiūrėjau ir... buvo nuostabu- aktoriai, aplinka, scenarijus, viskas viskas. Du jauni žmonės- amerikietis Džesis ir prancūzė Selina susipažįsta traukinyje ir, užuot traukę savais keliais, jie leidžiasi į nuotykį- kartu praleisti naktį viename gražiausių Europos miestų- Vienoje. Pokalbiai apie gyvenimą, meilę, tarpusavio santykius veja vienas kitą, jie pajunta vienas kitam simpatiją, o laikas bėga. Jie paskiria susitikimą po pusės metų, toje pat vietoje. Kuo tai baigsis? Nekantrauju pamatyt antrą dalį, kuri žada būti ne prastesnė- jųdviejų susitikimas po devynerių metų pertraukos.

3 komentarai:

  1. O jis nėra per daug saldus? Vis galvoju pažiūrėti ir vis ta mintis atbaido.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip susijaudinau,šitą blog'ą kažkas skaito! Ok, jausmai nurimo, ir galiu atsakyti- tikrai ne. Aš ir iš pradžių buvau tos nuomonės, ai, romantiškas pezalas Europoje, bet ne, aktoriai- subtili prancūzė ir amerikietis riebaluotais plaukais daro istoriją artimą mūsų laikams, patiki, kad iš tikro galėjo taip nutikti. Tik patarimas- nežiūrėkit antros dalies, po jos likau, tokia, nu, apvilta.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Antra dalis "Before Sunset"? :) Paklausysiu patarimo ;)

    O šiaip smagu paieškot idėjų filmams ;) Galit ir pas mane užsukt, gal sau vieną kitą idėją pasigriebsit :) http://cinamonasirvanile.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti